دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 213986
    تاریخ انتشار: 11/دي/1399 - 17:00

    افشاگری سرمربی ابی پوشان/ارتباط بازیکنان استقلال با عابربانک‌ها ؟

    محمود فکری سرمربی استقلال ارتباط بازیکنان این تیم با چند هوادار متمول را به ضرر شاگردان و البته تیمش می‌داند.

    افشاگری سرمربی ابی پوشان/ارتباط بازیکنان استقلال با عابربانک‌ها ؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»محمود فکری می‌گوید بعضی از بازیکنان استقلال با عده‌ای از هواداران متمول و بعضی از اعضای هیئت مدیره در ارتباطند که این مسئله به ضرر استقلال است و کمکی نمی‌کند. منظور فکری دقیقاً مشخص است؛ اینکه بعضی از بازیکنان استقلال – نه همه – با یکی، دو چهره متمول و دست به جیب در هیئت مدیره و اطرافیان هیئت مدیره در ارتباطند و با این ارتباط شاید بیشتر و زودتر پول می‌گیرند.

    صرف‌نظر از اینکه چرا هر باشگاهی از جمله استقلال باید این همه مدیر و معاون و تصمیم‌گیرنده و سخنگو و… داشته باشد، باید به فکری حق داد. اتفاقاً او دست روی نکته مهمی گذاشته که بسیار تأثیرگذار است و می‌تواند به استقلال لطمه بزند. ماجرای فرشید اسماعیلی را که فراموش نکرده‌اید؟ او به خاطر آنچه احمد مددی اسمش را یک سوءتفاهم گذاشت، چند بازی مهم استقلال را از دست داد. آن هم در شرایطی که دست محمود فکری بسته بود و یک هافبک بازیساز نداشت. از این دست مسائل در استقلال زیاد است. ارتباط بعضی از بازیکنان با اعضای هیئت مدیره و چهره‌های پولدار البته از سال‌ها قبل آغاز شد و در دوره احمد سعادتمند اوج گرفت. اما این مسئله هنوز حل نشده و ادامه دارد. فلان عضو هیئت مدیره به بازیکن مطرح نزدیک می‌شود تا حمایت او را داشته باشد. به هر حال بعضی از مدیران هم با دیدن یک چهره سرشناس هول می‌شوند و دست و پای خود را گم می‌کنند اما یک بچه هم می‌داند پرداختی‌ها در هر تیمی – چه کم و چه زیاد- باید یکسان باشد. یعنی اگر کاپیتان تیم ۲۰ درصد می‌گیرد، نفر آخر تیم هم ۲۰ درصد بگیرد نه اینکه یک بازیکن ۴۰ درصد بگیرد و دیگری هیچی!

    حرفی که محمود فکری می‌زند، کاملاً درست است و اصلاً دخالت در کارهای مدیریتی نیست. اتفاقاً استقلال در سنوات گذشته چوب همین مسائل را خورد که جام‌های بسیاری را از دست داد. یک بازیکن نباید تافته جدابافته باشد و البته خود مدیران هم باید بدانند که با یکسری پنهان‌کاری‌ها و پرداخت‌های آنچنانی فقط و فقط به تیم لطمه می‌زنند چون همه بازیکنان از قراردادها، آپشن‌ها و دریافتی‌های همدیگر خبر دارند. در همین استقلال بازیکن فیکسی می‌گفت: ‌«قرارداد من ۲٫۱ میلیارد تومان است ولی در پست من بازیکنی جدید را به قیمت ۷ میلیارد تومان گرفته‌اند!»

    این قبیل مسائل مسلماً به استقلال ضربه می‌زند چون کار کارشناسی روی آن صورت نگرفته است. نکته مهم دیگر اینکه وقتی اسناد محرمانه باشگاه و صورتجلسه هیئت مدیره مثل آب خوردن رسانه‌ای می‌شود، چطور مدیران پولدار و غیرپولدار انتظار دارند بازیکنان از قرارداد همدیگر و از آپشن‌ها و زیر میزی‌ها باخبر نشوند؟!

    نظرات بینندگان
    نظرات شما